FIRST PERSONNEL - omijać szerokim łukiem

Odradzam każdemu korzystanie z usług agencji pracy First Personnel. Dwa tygodnie temu znalazłem na Total Jobs ogłoszenie o prace z ich agencji. Na początku 2 razy przekładali mi datę startu by na koniec wysłać mnie do firmy która nie poszukuje żadnego pracownika i nikt nawet w tej firmie nie wiedział o tym że przyjdę (!). Zrobiłem im awature bo nawet nie usłyszałem za to przepraszam i przed ich budynkiem spotkałem małżeństwo Słowaków który powiedzieli mi że dla nich pracowali i nie płacili im za holidaya, a w wypłatach niemal zawsze się coś nie zgadzało.
Wkurza mnie takie pomiatanie ludźmi więc uznałem że warto się tym podzielić z rodakami. Nie pracujcie dla First Personnel.
kosmal Ja natomiast pracowałem w 2 moze, nawet 3 zakladach przez First Personnel i nie mialem zadnych przykrych sytuacji. Mało tego gdy z jednego zakladu wyszedlem od tak sobie i gdy po jakims czasie ponownie szukałem pracy Pani Agnieszka bez zadnego "ale" wyslala mnie "od ręki" do tego samego zakladu. Gdy innym razem szukałem pracy Pani Agnieszka zawsze miala coś dla mnie. Druga sprawa, ze nie bylo to nic interesujacego. Jedyne co to trzeba bylo przypominac sie o P45. Tak to jak najbardziej na +
2019-03-03 11:22:46
Pres Enter to save or Esc to cancel