tomAsh
Wiście - rzeczy:-) Vectone wygląda całkiem interesująco i wykorzystuje EE czyli Orange i Tmobile. 500 minut w tym międzynarodowe i unlimited internet. Nieźle. Jest tylko jeden minus operatorów wirtualnych - jeśli doładowujesz konto regularnie - nie ma problemu, gorzej jak nie doładujesz przez 3 miesiące i numer bye bye:-) Ale tak czy owak wygląda rozsądnie. Pozostaje tylko pytanie jak działa tethering, czyli z telefonu robimy router - blokują czy nie?
Edytowany przez tomAsh o 19-07-2014 - 20:42.
2014-07-19 20:39:59
Pres Enter to save or Esc to cancel
ludzik50
o vectone szkoda gadać, macie po polsku nawet, żeby nie było:
http://blog.telekomunikacja.org/nie-wszystko-zloto-co-sie-wirtualnie-swieci/
mam wrażenie,że property nawet nie rozumie, czym jest operator wirtualny .
Wracając do tematu: yar, zapomniałem nawet że mam karty sim do GiffGaffa w domu zaproszeniowe- przy pierwszym razie jak doładowujesz za 10 funtów to dodatkowo Ty (i ja) dostajemy jeszcze po 5 extra- jak chcesz to Ci jutro wieczorem podrzucę. Pisz na ludzik50@interia.pl jak coś
2014-07-19 20:49:02
property
operator wirtualny haha ktory nadaje z nadajnikow o2 na calej angli wez idz lepiej poczytaj lekture bo smucisz 300 osob mi polecalo te dwie sieci i jestem zadowolony nie lebara gif gaf i nie wiadomo co to jest ?!
2014-07-19 21:23:38
greg260
witam
ja polecam giff gaff , od dwóch lat używamy i bez problemu, dobra cena, i teraz maja tez telefony
2014-07-19 22:43:56
pozeczka
czy Giff Gaff oferuje smsy w swojej sieci za free? Potrzebuję dwa startery z nieograniczonym kontaktem pomiędzy nimi dwoma - dla siebie i Narzeczonego.
ludzik, ile masz tych starterów zaproszeniowych? przechomikujesz dla nas dwa na wrzesień? ;)
2014-07-26 08:14:45
ludzik50
pozeczka- Giffgaff oferuje nie tylko smsy ale i rozmowy za free wewnątrz sieci , wystarczy doładować telefon raz na 3 miesiące za 10 funtów żeby spełnić ten warunek. Te 10 funtów możesz sobie wykorzystać np. na rozmowy do Polski które też są tanie w Giffgaffie.
Generalnie polecam poczytać na ich stronie www.giffgaff.com
Jak potrzebujesz startery to napisz na ludzik50@interia.pl -mogę Ci podrzucić lub jeśli mieszkasz gdzieś dalej to wysłać pocztą nawet dzisiaj.
Pozdrawiam.
2014-07-26 10:42:45
pozeczka
dzięki ludzik, przylatujemy dopiero we wrześniu - bilety już kupione, także na razie nie piszę, ale jak jeszcze jakieś Ci zostaną jak już będziemy na miejscu to jak najbardziej - i dwa bonusy wpadną ;)
2014-07-26 23:11:23
dzoanka
Giffgaff jest najlepsza siecia , nielimitowany caly miesiac internet , polaczenia do polski bardzo tanie a w kraju do kogos z tej samej sieci wszystko za darmo. Lepszej nie spotkalam
2014-07-29 21:32:59
agnes175
Hejka,podtrzymuje wątek ;) korzysta ktoś z Vectone mobile oferta £10 All In One Pocket Saver (10f/mc za 500min UK i International,unlimited texts UK,unlimited data)???
http://www.vectonemobile.co.uk/pay-as-you-go/bundles/All-in-OnePocketSaver.aspx
2014-09-22 14:49:27
property
bardzo dobra opcja bierz jak chcesz
2014-09-22 20:46:13
ludzik50
Ja tam się boję używać wynalazków typu Vectone, oferta niby ok na pierwszy rzut oka apotem się dowiadujesz, że nie wszystko złoto co się świeci, zresztą wystarczy zerknąć na opinie:
https://www.trustpilot.co.uk/review/vectonemobile.co.uk
2014-09-22 21:21:19
agnes175
Otóż to!Widząc wcześniej tego typu komentarze chciałam zasięgnąć języka czy ktoś z rodaków używa tej nowości ale chyba raczej nie,z tego widzę,chyba,że się jeszcze ktoś odezwie z pozytywną opinią ale na pewno będzie w mniejszości ;)
2014-09-23 12:26:38
spiderko_2
Po przeczytaniu recenzji na trustpilot az ciarki przechodza :D
2014-09-23 15:06:19
nokiamobcom
Te 10 funtów możesz sobie wykorzystać np. na rozmowy do Polski które też są tanie w Giffgaffie.
Chciałbym sprostować: doładowanie aby mieć aktywny pakiet to jedno, a doładowanie aby mieć środki na koncie to druga sprawa. Nie mylcie pojęć.
Dodam swoje 3 grosze na temat GiffGaff. Co do kosztów, netu itp to rzeczywiście dobra oferta. Korzystałem prawie 3 lata ale ostatnimi czasy zdarzają się incydenty gdzie np całą dobę nie ma możliwości korzystania z telefonu.
Zerknijcie na forum GiffGaff. Niestety zwykle tak było, że zdarzyło się to akurat wtedy gdy pilnie musiałem mieć kontakt ze Światem. Takie sytuacje wg mnie dyskwalifikują tego operatora.
2014-10-03 13:19:39
pozeczka
Eeee... Nie rozumiem. Doładowuję 10 funtów aby mieć aktywne darmowe smsy i rozmowy w swojej sieci i nie płacę za to tych 10 funtów, tylko mam je na koncie i mogę je wykorzystać na cokolwiek. Przecież.
2014-10-03 19:16:50