Telefon - w jakiej sieci najlepiej?

Witam,

pewnie to pytanie padało już co najmniej kilkukrotnie na tym forum. Nie mogę jednak znaleźć nigdzie odpowiedzi. Od dzisiaj przebywam w Coventry i potrzebuję pilnie nabyć ang. numer. Chodzi mi o jak najtańsze, ew. jak najwięcej minut do różnych sieci w Anglii. Idealnie byłoby mieć do tego jakiś przyzwoity pakiet netu. Interesuje mnie opcja z doładowaniem, nie abonament. Będę wdzięczny za rady, odpowiedzi.

Super pogoda na powitanie ;)
tukamisia Polecam o2 I czy to na abonament czy na karte od 9 lat nie mialam zadnych problemow, a co najwazniejsze zasieg byl zawsze tam gdzie nikt inny nie mial :)
2014-10-06 08:01:50
Pres Enter to save or Esc to cancel
internetwuk.com Zapraszamy do naszej recenzji giffgaff poniżej:

http://internetwuk.com/recenzje/recenzja-giffgaff/
2016-05-11 22:40:33
ludzik50 O2 to najgorszy operator od kilku lat z rzędu choć faktycznie 9 lat temu było inaczej.
Osobiście też polecam giffgaff- używa infrastruktury O2 czyli zasięg ten sam ale ceny normalne.
2016-05-12 07:23:38
kamson Bylem w Gifgafie ok 2 miesiecy. Moze jezeli tylko dzwonisz to jest ok ale internet to porazka. Przy 4 g predkosc internetu max 6mb/s. Polecam sim only z EE. Po cashbacku place 13 funa miesiecznie gdzie mam 8gb 4g neta plus reszta bez limitu. Predkosci srednio 30 mb/s a w Birmingham gdzie pracuje dochodzi do 100 mb/s wiec nie bez powodu oglaszaja sie jako najszybsza siec w UK.
2016-05-12 13:48:37
ludzik50 kamson- to prawda, 4g troche ssie w giffgaffie ale... 100mb/s w komorce to mi do niczego nie potrzebne, 6mb to az nadto do przegladania neta- chyba ze ogladasz ciagle youtuba etc
2016-05-12 19:06:29